vrijdag 9 september 2016

Even wat kleine dingen...

We zijn goed gestart vinden we. We hebben (alweer) een gezellige klas. We merken dat de kinderen weer beginnen te wennen. 

We zijn hard op weg om de klas weer gezellig te maken. Ons Pluk-thema zie je al steeds meer naar voren komen. 
We proberen ook steeds een stukje van de film van Pluk te bekijken, maar helaas zijn er wat problemen met ons digibord. Daarom zijn we in de klas van juf Fleur en juf Marian gaan kijken. 
 

 Tijdens de inloop vroegen we of ze het dier van hun tafelgroepje konden kleien. Vanmorgen waren de egels aan de beurt. Zie hieronder de resultaten. Mooi toch, die verschillen?
 

Gelukkig is het goed weer en daarom zijn we vorige week en gisteren niet wezen gymmen. Het was zo warm! Vandaag was er ruimte om toch nog te gaan. Vandaar dat we vanmorgen ineens naar de gymzaal konden. Volgende week wordt het weer zo warm, dus of we gaan gymmen weet ik nog niet.
Er zijn gelukkig nu veel meer kleine gymtassen in de bak. Dat werkt veel beter. Dank u wel. 

Even een vraag: wilt u aub de kinderen gemakkelijke kleren aandoen? Sommige kinderen vinden het erg lastig om zichzelf aan- en uit te kleden. Vooral merken we dat de shirt aandoen lastig kan zijn of dat schoenen niet fijn meer aangaan. Wilt u dit nog een paar keer goed oefenen bv hoe je een shirt weer binnenstebuiten moet draaien? 

En nog een paar foto's: