vrijdag 14 oktober 2016

Wat moet/mag u weten?

Het is handig om enkele berichtjes in 1 groot bericht te plaatsen, dus hier komen enkele dingen uit onze groep:
1: 
Zoals u weet gaan we aanstaande woensdag op bezoek bij het verpleeghuis in Arnhem. 
Het wordt een rare ochtend, want eerst komen er voorleesopa's en oma's en daarna vieren we nog het feestje van Anna, die jarig is. 
Op die dag hoeven de kinderen geen eten of drinken mee te nemen, want we krijgen daar al iets én we krijgen voordat we gaan al een traktatie. 
We komen nog enkele auto's tekort, dus mocht u vrij zijn....graag! 

2: 
Tijmen de Waard heeft vandaag afscheid genomen van ons allemaal. Hij trakteerde ons en het team. Daarbij mocht hij samen met zijn broer Christiaan (die bij juf Fleur zat) rondlopen. Gelukkig zat net het hele kamertje vol met leerkrachten! Wij hadden een mooi boek voor hem gemaakt van alle blaadjes die u heeft ingevuld. Hij vond het mooi. Daarna gaf iedereen hem nog een hand. 
Heeeeeel veeeeeel plezier wensen we het hele gezin in Enschede! 

3: 
Meester Roland kwam even bij ons op bezoek. Hij wilde wel eens zien hoe en wat wij aan het doen zijn. We hadden een techniekles en een ontdekles. De juf had allemaal oude fietsbanden gekregen, omdat het boek van onze kinderboekenweek ook ging over een opa die een fietsenwerkplaats had. We mochten de banden oppompen, openknippen, eraan trekken...   Wist u dat er rook uit de band komt (de band had een gaatje en er kwam wit poeder uit) en dat je handen heel lang ruiken naar fietsbanden? 

We hebben genoten en de juf en meester Roland ook! 

Ps er komen nog foto's, maar dat moet ik even thuis doen...