vrijdag 23 juni 2017

Deze week...

Denkt u nog aan de bijdrage voor het schoolreisje van as vrijdag?
We gaan ervan uit dat wanneer we NIET kunnen gaan, dus óf op de vrijdag óf op de woensdag daarna, de ouders die willen rijden, de klas komen schoonmaken. 
Als het problemen geeft, wilt u dat dan wel even aangeven aan ons? 
Uiteraard mogen zich altijd andere ouders melden als ze niet kunnen/willen rijden, maar wel willen poetsen!
Wij zijn blij met alle hulp en vele handen maken licht werk! 

Waterpret:
Het was gisteren (natuurlijk) wel erg warm, maar het water was gelukkig erg verkoelend. Het verliep fantastisch! Je kon merken dat de kinderen ook erg veel plezier hadden. Gelukkig heeft iedereen zijn eigen kleren weer terug, behalve een rood onderbroekje met Spiderman erop ligt nog in de klas. Het lag ineens op de tafel bij David. Niemand herkende het, dus als u het mist...
Helaas kon Yorben niet meedoen omdat zijn arm nog even in het gips zit. Hij speelde in de schaduw eerst alleen, tussen de handdoeken, maar al snel kwamen er steeds meer kinderen bij hem zitten om te spelen of uit te rusten. Deze week hebben we bijna allemaal  een koffer gemaakt. We hebben bijna vakantie en dan moet een koffer toch mee! Ze staan op de schap in de gang. Sommigen vonden het lastig, want hoe pak je nu zo'n doosje in? Misschien kunt u thuis het nog eens laten doen, want het is erg goed voor hun ruimtelijk inzicht. Idee: u speelt gewoon dat er iemand jarig is en het cadeautje ingepakt moet worden. Veel plezier alvast.