vrijdag 9 juni 2017

Gekke week

Zoals vorige week al gezegd, hadden we een gekke week, met veel hulp en erg leuke activiteiten: we hebben veel foto's gemaakt, natuurlijk. Veel plezier ermee. 

We gaan trouwens nog een beetje door met het thema Nederland, maar dan gericht op vakantie in Nederland (of daarbuiten). Daarvoor willen we een campingwinkel en tentje neer zetten (zonder haringen svp). Wie heeft er zo'n klein tentje te leen, een matje en slaapzak, een aantal andere spulletjes??? 
Graag. 

Woensdag: 'Deventer' koek bakken. Het ging erg snel met zulke goede hulp. Bedankt  ouders! 

Op donderdag moesten we na de cito alles klaarzetten voor 's avonds. We wilden vooral laten zien wat we allemaal voor dit thema hadden gemaakt en natuurlijk onze koeken laten proeven, die iedereen lekker vond; gelukkig. Tussen de middag heb ik ze even laten uitrusten met een mooi klassiek stukje muziek van Chopin. Werkte prima, zoals u ziet.

 
's Middags was er een afsluitingsfeest van het thema met de hele school. Op het podium speelden de juffen en meester: 'Ik hou van Holland'. Gezellig was het, maar wel druk. Net op school, onze Tobias. En nu al zo goed meedoen!  
Groen is 'Ja' en rood is 'Nee'. 


Van de avond hebben we  maar 1 foto gemaakt, maar dan wel een hele leuke. Lief toch?
En dan was er op vrijdag de sponsorloop. De foto's zijn wat onscherp, maar de kinderen renden ook zó snel... (mooi smoesje toch?)...We vonden het eigenlijk wel leuk binnen. Iedereen nog erg bedankt voor de financiële bijdrage. We kunnen vast mooie shirtjes kopen!
En dan als laatste: het bezoek aan de historische tuinen van Lent. U heeft allemaal een folder meegekregen, dus ga vooral eens langs, want het was erg interessant. De kinderen hebben in ieder geval 2 woorden gehoord/geleerd: recyclen en Afrikaantjes (die ze allemaal gepoot hebben). Maandag gaan ze mee naar huis. Het regende te hard. 


Het was me het weekje wel, maar we hebben het goed doorstaan. Alle hulpouders bedankt hoor! 
Volgende week is alleen de cito anders én Isa is er dinsdag voor het laatst. 
Verder een 'normale' week (denken we).