vrijdag 14 juli 2017

Fijne vakantie !!!!Dat was het dan. Het schooljaar zit erop.
Het was een fantastisch jaar. Als je de oude weblogberichten nog een keer leest wordt het snel duidelijk: we hebben veel gedaan en geleerd!

We hebben vanmorgen de oudste kinderen ‘eruit geschopt’. Dat is altijd een leuke traditie en de kinderen vonden het ook best even spannend, maar ook erg leuk. 

We willen ook via deze weg iedereen bedanken voor het goede jaar. Al die lieve kinderen natuurlijk, maar ook al die ouders. En natuurlijk voor de mooie cadeaus die we vandaag kregen. We zijn goed verwend en kunnen heerlijk de vakantie in. 

In de grote hal van de BSO is iedereen van de school bij elkaar gekomen en mochten we even toeteren. Daarna hebben we afgeteld: 10, 9, 8 ,... en toen was het vakantie! We hopen dat we u allen weer na de vakantie weer terug te zien. Weet u nog dat we meteen op de eerste vrijdagmiddag 1 september (van 14.30 tot 16.30) het startfeestje ‘Back to school’ organiseren?  De bedoeling is dat we, hopelijk buiten, onder het genot van een drankje en een hapje, kunnen bijpraten of kennismaken met de nieuwe ouders. We hopen u daar allemaal weer te zien.  

Maar eerst: fijne vakantie iedereen!