vrijdag 25 augustus 2017

We gaan beginnen!Hallo allemaal,
We hopen dat iedereen nog aan het genieten is van de laatste dagen van de vakantie. In ieder geval de kinderen. Een aantal ouders is vast alweer aan het werk. Natuurlijk genieten wij er ook nog van maar we zijn ook al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het komende schooljaar. Er zijn een aantal dingen waarvan het handig is om te weten voordat we maandag starten:
 *Onze klas heet ook dit jaar "de Petteflet". Naar het boek "Pluk van de Petteflet" van Annie M.G. Schmidt. Ook de andere kleutergroepen hebben een naam die ontleend is aan een prentenboek.

*Regelmatig verschijnen er berichten op de weblog van onze klas. We plaatsen foto’s van activiteiten, vertellen waar we mee bezig zijn in de groep en vragen af en toe uw hulp. Genoeg redenen om regelmatig een kijkje te nemen. Om niks te missen is er de mogelijkheid om hiernaast uw emailadres door te geven. Dan krijgt u een seintje als we een nieuw bericht hebben geplaatst. Let op: de agenda is vaak niet op een telefoon te zien.

*Op vrijdag (soms op donderdag) gymmen de kinderen in de gymzaal. Daarvoor mogen ze gymkleding en schoenen in een tas mee naar school nemen. De tassen blijven op school en worden in de vakanties meegegeven om te wassen. Omdat de ruimte in de bak waar de tassen in worden bewaard beperkt is, zou het fijn zijn als u de gymkleding zou willen meegeven in een tas zoals hieronder op het plaatje. Of een andere soepele tas. Dan kunnen we ze alle 29 kwijt in de bak.